Header-banner
felső banner
diákmunka
Nyaranta több ezer diák vállal munkát. Gyakran csak a nyaralásra való szeretnék megkeresni, de sok olyan diák is munkát vállal, aki a tanulmányai folytatására szánja a keresetét. A munkák nagyon változatosak,... Tovább!
osztalyterem
Az Oktatási Hivatal (OH) tájékoztatása szerint szerdán rendben befejeződtek az idei őszi írásbeli vizsgák. Az elmúlt tíz napban mintegy 8 ezer vizsgázó tett több mint 10 ezer vizsgát, összesen 122 helyszínen. Az... Tovább!
szigorodhat_az_egyetemi_felveteli
A Fokozatváltás a felsőoktatásban címmel közzétett kormányzati stratégia értelmében a jövőben jelentős változásokra számíthatunk a felsőoktatásban. A dokumentum kitér többek közt arra, hogy bevezetnék az oktatók... Tovább!
Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) hivatalosan is megerősítette, hogy bakteriális fertőzés okozta agyvelőgyulladásban halt meg az a szentgotthárdi óvodás kislány, akinek haláláról hétfőn... Tovább!
buborek
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szerdai budapesti sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a kormány 3,8 milliárd forint uniós forrással kívánja támogatni a jövőre bevezetésre kerülő kötelező... Tovább!
konyvek
Még körülbelül 15-18 ezer tankönyv nem került kiszállításra az iskolákba - mondta el Arany Tamás, a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. Ezek többségét szeptember ötödikéig, a pótrendelés keretében... Tovább!
Mintegy 30 ezer új informatikai eszközt kapnak az iskolák, 1885 helyen. A 11,7 milliárd forintos informatikai fejlesztéssel az általános iskolák tanulóinak felzárkóztatását segítené a kormány és a pedagógusok... Tovább!
Október elején rendezték meg a franciaországi Lille-ben a fiatal európai szakemberek Euroskills elnevezésű vetélkedőjét. A szakmák Európa-bajnokságán a magyar csapat 25 ország közül hatodik helyezést ért el, 20... Tovább!
mta_palyazat
A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) új pályázatán az iskolákban alkalmazott eredményes oktatási módszerek elemzéséhez és új eljárások fejlesztésének előkészítéséhez kaphatnak támogatást kutatócsoportok. A programra... Tovább!
keresztfeleves_kepzes
Az Oktatási Hivatal és az Educatio kft. tájékoztatása szerint elindult a felsőoktatási keresztféléves felvételi eljárás. A továbbtanulni szándékozóknak a következő egy hónapban kell dönteniük arról, hogy melyik... Tovább!
felső banner

Online Köznevelési Magazin | KozNev.hu

A koznev.hu egy nonprofit portál, melynek célja, hogy minél szélesebb körű információval lássa el a Magyar oktatási rendszerrel érdeklődőket korosztálytól és nemzetiségtől függetlenül. Ha bármi ötlete, észrevétele van ahhoz, hogy miként tudnánk oldalunkat még inkább hasznossá tenni, kérjük jelezze elérhetőségünkön. Kellemes olvasást!

Header-banner

Bejelentkezés

jobb alsó banner
Header-banner