Header-banner
felső banner
diákmunka
Nyaranta több ezer diák vállal munkát. Gyakran csak a nyaralásra való szeretnék megkeresni, de sok olyan diák is munkát vállal, aki a tanulmányai folytatására szánja a keresetét. A munkák nagyon változatosak,... Tovább!
bolcsode_szakember
A kormány tervei szerint jövőre tovább bővítik a bölcsődei férőhelyek számát, azonban egyelőre komoly hiány mutatkozik az ehhez szükséges szakképzett munkaerőből. Mivel a fizetések ezen a területen nagyon... Tovább!
http://pte.hu/karok
A Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Karán (PTE PMMIK) nemrég rendezték meg a II. Regionális Műszaki Felsőoktatási Fórumot. A találkozó fő célja a műszaki, mérnöki és informatikai... Tovább!
valtozhat_a_koznevelesi_torveny
A kormány kedden benyújtotta a köznevelési törvény módosítására vonatkozó javaslatát. A 25 oldalas dokumentum szeretné rögzíteni, hogy a tanítási év zavartalan lebonyolítása érdekében a köznevelési intézmény... Tovább!
podium
Változás állt elő a HVG felsőoktatási rangsorában: a felsőoktatási intézmények élére a Semmelweis Egyetem (SE) került, megelőzve ezzel az évek óta listavezetőnek számító Eötvös Loránd Tudományegyetemet (ELTE). Az... Tovább!
felmeres_szamitogep
Az International Computer and Information Literacy Study (ICILS) felméréséből kiderül, hogy bár a diákok többsége rendelkezik különféle digitális eszközökkel, de az ezekben rejlő lehetőségeket messze nem... Tovább!
ugroiskola
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombati budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a kormány nem tervez semmilyen olyan intézkedést, amely együtt járna pedagógusok... Tovább!
hand
Egy, a Magyar Közlönyben október végén megjelent minisztériumi rendelet értelmében a két tannyelvű iskoláknak a jövőben új kritériumoknak kell majd megfelelniük. A rendeletben foglalt feltételek a szakértők... Tovább!
vizsga
Az idei tanévben az iskolák több mint fele nem tart majd felvételi vizsgát, hanem az általános iskolai tanulmányi eredmények alapján rangsorolja és veszi fel a tanulókat. 487 középiskola írta elő, hogy a hozzájuk... Tovább!
okj_kepzes
Az Okj-s képzések nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem is csoda. Rengetegféle képzés közül választhatunk, a tanfolyamok bőségét látva ugyanakkor felvetődhet a kérdés: melyik is lenne számunkra a legmegfelelőbb... Tovább!
felső banner

Online Köznevelési Magazin | KozNev.hu

A koznev.hu egy nonprofit portál, melynek célja, hogy minél szélesebb körű információval lássa el a Magyar oktatási rendszerrel érdeklődőket korosztálytól és nemzetiségtől függetlenül. Ha bármi ötlete, észrevétele van ahhoz, hogy miként tudnánk oldalunkat még inkább hasznossá tenni, kérjük jelezze elérhetőségünkön. Kellemes olvasást!

Header-banner

Bejelentkezés

jobb alsó banner
Header-banner