Header-banner
felső banner
diákmunka
Nyaranta több ezer diák vállal munkát. Gyakran csak a nyaralásra való szeretnék megkeresni, de sok olyan diák is munkát vállal, aki a tanulmányai folytatására szánja a keresetét. A munkák nagyon változatosak,... Tovább!
Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) hivatalosan is megerősítette, hogy bakteriális fertőzés okozta agyvelőgyulladásban halt meg az a szentgotthárdi óvodás kislány, akinek haláláról hétfőn... Tovább!
buborek
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szerdai budapesti sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a kormány 3,8 milliárd forint uniós forrással kívánja támogatni a jövőre bevezetésre kerülő kötelező... Tovább!
Továbbra is folytatódik a tanárjelölt hallgatók támogatása, a Klebelsberg-ösztöndíjra pályázó diákok akár havi 25-75 ezer forint összegű támogatást is elnyerhetnek. Az osztatlan tanárképzésen tanuló hallgatókat... Tovább!
Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint pénteken rendben megkezdődött az idei tanév őszi érettségi időszaka. Az első nap a nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáira került sor, ma pedig a magyar... Tovább!
Október elején rendezték meg a franciaországi Lille-ben a fiatal európai szakemberek Euroskills elnevezésű vetélkedőjét. A szakmák Európa-bajnokságán a magyar csapat 25 ország közül hatodik helyezést ért el, 20... Tovább!
mta_palyazat
A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) új pályázatán az iskolákban alkalmazott eredményes oktatási módszerek elemzéséhez és új eljárások fejlesztésének előkészítéséhez kaphatnak támogatást kutatócsoportok. A programra... Tovább!
keresztfeleves_kepzes
Az Oktatási Hivatal és az Educatio kft. tájékoztatása szerint elindult a felsőoktatási keresztféléves felvételi eljárás. A továbbtanulni szándékozóknak a következő egy hónapban kell dönteniük arról, hogy melyik... Tovább!
cyber_zaklatas
A zaklatás mindig komoly probléma volt, de ennek formái is változnak, ahogy fejlődik a technika. Az internet terjedése csak olaj a tűzre, hiszen ebben a térben gyakorlatilag bárki elérhető, így a probléma egyre... Tovább!
tanarok_ejszakaja
A Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében rendezik meg pénteken este a Tanárok éjszakáját. A program célja, hogy felhívják a pedagógusok figyelmét a múzeumok oktatást segítő munkájára. A szentendrei Szabadtéri... Tovább!
felső banner

Online Köznevelési Magazin | KozNev.hu

A koznev.hu egy nonprofit portál, melynek célja, hogy minél szélesebb körű információval lássa el a Magyar oktatási rendszerrel érdeklődőket korosztálytól és nemzetiségtől függetlenül. Ha bármi ötlete, észrevétele van ahhoz, hogy miként tudnánk oldalunkat még inkább hasznossá tenni, kérjük jelezze elérhetőségünkön. Kellemes olvasást!

Header-banner

Bejelentkezés

jobb alsó banner
Header-banner