Header-banner
felső banner
diákmunka
Nyaranta több ezer diák vállal munkát. Gyakran csak a nyaralásra való szeretnék megkeresni, de sok olyan diák is munkát vállal, aki a tanulmányai folytatására szánja a keresetét. A munkák nagyon változatosak,... Tovább!
tankönyv
Már minden szülőnek kipostázták a tankönyvcsomagok árának rendezéséhez szükséges csekkeket, amelyeket augusztus 15-ig kell befizetni – nyilatkozta Arany Tamás, a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) ügyvezető... Tovább!
óvoda
Már nemcsak az iskolákban, de az utóbbi években már az óvodákban is megjelent a nyári szünet. Jellemzően ezt az időszakot használják fel az intézmények a karbantartási, felújítási munkálatok elvégzésére. Fontos... Tovább!
vakáció
A mai világban már az egészen kis gyermekekre is hatalmas teher nehezedik az iskolában, hiszen rengeteg időt töltenek tanulással és a házi feladatok megírásával. Bizony, rájuk is fér a szünidő, hogy kipihenjék... Tovább!
depresszio
Felnőttként sokan azt hisszük, hogy a gyermekek, legalábbis a legkisebbek, gondtalanul és vidáman élik az életüket, de sajnos ez koránt sincs mindig így, lelki egészségük törékenyebb, mint hinnénk. Hihetetlennek... Tovább!
szakmunkas
Aggasztó jelek mutatkoznak a szakképzésben, Baranya megyében a szakiskolák tanulóinak közel fele megbukott – hívta fel a figyelmet a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK) mellett működő Szakképzési... Tovább!
egyetem
Várhatóan 2015 őszétől vezeti be a kormány a duális, más néven gyakorlatorientált képzést. A pontos stratégia még nem készült el, de annak kidolgozása jelenleg is folyik, így a tervek szerint az elképzelések még... Tovább!
Corvinus
Egyes hírek szerint a kormányzat ismét fontolgatja a Budapesti Corvinus Egyetem szétdarabolását, de más felsőoktatási intézmények is változásokra számíthatnak. Két évvel ezelőtt már voltak hasonló tervek, de akkor... Tovább!
üzletember
A Provident Pénzügyi Zrt. által működtetett Családi Kasszasikerek Program reprezentatív kutatásából kiderül, hogy a középiskolások 92 százaléka tervezi a továbbtanulást. Többségük gazdasági területen szeretne... Tovább!
felujitas
A Nevelési és Oktatási Intézmények Gazdasági Szakszolgálata (NGSZ) idén több mint 200 millió forintot költ a szegedi oktatási intézmények felújítására, de kiemelten nagy beruházásra egyik intézményben sem lehet... Tovább!
felső banner

Online Köznevelési Magazin | KozNev.hu

A koznev.hu egy nonprofit portál, melynek célja, hogy minél szélesebb körű információval lássa el a Magyar oktatási rendszerrel érdeklődőket korosztálytól és nemzetiségtől függetlenül. Ha bármi ötlete, észrevétele van ahhoz, hogy miként tudnánk oldalunkat még inkább hasznossá tenni, kérjük jelezze elérhetőségünkön. Kellemes olvasást!

Header-banner

Bejelentkezés

jobb alsó banner
Header-banner