Header-banner
felső banner
diákmunka
Nyaranta több ezer diák vállal munkát. Gyakran csak a nyaralásra való szeretnék megkeresni, de sok olyan diák is munkát vállal, aki a tanulmányai folytatására szánja a keresetét. A munkák nagyon változatosak,... Tovább!
dualis
Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár tájékoztatása szerint jövő szeptembertől közel 800-an kezdhetik meg felsőoktatási tanulmányaikat duális képzésben. 17 oktatási intézmény már jelezte, hogy... Tovább!
radiator
A Napi Gazdaság 19 hazai egyetem körében végzett összegzése szerint 12 egyetem függeszti fel részlegesen működését a karácsonyi ünnepek alatt. A leállások rektori utasításra történnek, és az intézkedés előre... Tovább!
okj_keresztfelev
Egyre többen vannak olyanok, akik keresztféléves képzésben kezdik meg Okj-s tanulmányaikat, amelynek kétségkívül számos előnye van. Hogy mást ne mondjunk, kiforrott munkarenddel találkoznak, és a szociális... Tovább!
csengo
Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok biztosa hétfőn az Országgyűlés kulturális bizottsága előtt számolt be a 2013-as év tapasztalatairól. A biztos elmondta, hogy a tavalyi tanévben ugyan már elindult az oktatás... Tovább!
papir_repulo
A gimnáziumi férőhelyek csökkentése ellen és a továbbtanulás mellett álltak ki az MTA munkatársai egy új tanulmányukkal. Az MTA Közgazdaságtudományi Intézetének hét kutatója „Az érettségi védelmében” című... Tovább!
mta_tamogatas
A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) ősszel hirdette meg programját, amelynek keretében olyan kutatási terveket támogatnak, amelyek az iskolai tanulást segítő módszerek vizsgálatát és fejlesztését célozzák meg. A... Tovább!
cserediak
A nemzetközi diákcsere-programok szervezésével foglalkozó nonprofit szervezet, az American Field Service (AFS) 1990 óta működik Magyarországon, nemzetközi szinten pedig most ünnepli 100. évfordulóját. Az AFS a... Tovább!
menza
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szerint a 3 éves kort betöltők kötelező óvodáztatása nemcsak oktatási, pedagógiai szempontból jelent segítséget a nehezebb körülmények közt élők számára, de... Tovább!
notebook
A Tisztaszoftver-program keretében mostantól ingyenes az Office 365 a diákok számára. Az 1,3 millió köznevelésben tanuló iskolás öt számítógépre, laptopra és további öt mobil eszközre töltheti le jogtisztán és... Tovább!
felső banner

Online Köznevelési Magazin | KozNev.hu

A koznev.hu egy nonprofit portál, melynek célja, hogy minél szélesebb körű információval lássa el a Magyar oktatási rendszerrel érdeklődőket korosztálytól és nemzetiségtől függetlenül. Ha bármi ötlete, észrevétele van ahhoz, hogy miként tudnánk oldalunkat még inkább hasznossá tenni, kérjük jelezze elérhetőségünkön. Kellemes olvasást!

Header-banner

Bejelentkezés

jobb alsó banner
Header-banner