Header-banner
felső banner
diákmunka
Nyaranta több ezer diák vállal munkát. Gyakran csak a nyaralásra való szeretnék megkeresni, de sok olyan diák is munkát vállal, aki a tanulmányai folytatására szánja a keresetét. A munkák nagyon változatosak,... Tovább!
egyetem
Várhatóan 2015 őszétől vezeti be a kormány a duális, más néven gyakorlatorientált képzést. A pontos stratégia még nem készült el, de annak kidolgozása jelenleg is folyik, így a tervek szerint az elképzelések még... Tovább!
Corvinus
Egyes hírek szerint a kormányzat ismét fontolgatja a Budapesti Corvinus Egyetem szétdarabolását, de más felsőoktatási intézmények is változásokra számíthatnak. Két évvel ezelőtt már voltak hasonló tervek, de akkor... Tovább!
üzletember
A Provident Pénzügyi Zrt. által működtetett Családi Kasszasikerek Program reprezentatív kutatásából kiderül, hogy a középiskolások 92 százaléka tervezi a továbbtanulást. Többségük gazdasági területen szeretne... Tovább!
felujitas
A Nevelési és Oktatási Intézmények Gazdasági Szakszolgálata (NGSZ) idén több mint 200 millió forintot költ a szegedi oktatási intézmények felújítására, de kiemelten nagy beruházásra egyik intézményben sem lehet... Tovább!
tankönyv
Már minden szülőnek kipostázták a tankönyvcsomagok árának rendezéséhez szükséges csekkeket, amelyeket augusztus 15-ig kell befizetni – nyilatkozta Arany Tamás, a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) ügyvezető... Tovább!
óvoda
Már nemcsak az iskolákban, de az utóbbi években már az óvodákban is megjelent a nyári szünet. Jellemzően ezt az időszakot használják fel az intézmények a karbantartási, felújítási munkálatok elvégzésére. Fontos... Tovább!
vakáció
A mai világban már az egészen kis gyermekekre is hatalmas teher nehezedik az iskolában, hiszen rengeteg időt töltenek tanulással és a házi feladatok megírásával. Bizony, rájuk is fér a szünidő, hogy kipihenjék... Tovább!
depresszio
Felnőttként sokan azt hisszük, hogy a gyermekek, legalábbis a legkisebbek, gondtalanul és vidáman élik az életüket, de sajnos ez koránt sincs mindig így, lelki egészségük törékenyebb, mint hinnénk. Hihetetlennek... Tovább!
Parlament
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) várhatóan még július folyamán kiírja a pályázatokat az állami felsőoktatási intézmények kancellári pozícióra – tájékoztatta a tárca az Indexet. A pályázatokat még a... Tovább!
felső banner

Online Köznevelési Magazin | KozNev.hu

A koznev.hu egy nonprofit portál, melynek célja, hogy minél szélesebb körű információval lássa el a Magyar oktatási rendszerrel érdeklődőket korosztálytól és nemzetiségtől függetlenül. Ha bármi ötlete, észrevétele van ahhoz, hogy miként tudnánk oldalunkat még inkább hasznossá tenni, kérjük jelezze elérhetőségünkön. Kellemes olvasást!

Header-banner

Bejelentkezés

jobb alsó banner
Header-banner